Diari ARA ne fonctionne pas? problème ou bug?

Diari ARA ne fonctionne plus

Publié par on 2023-11-21

Fem un canvi i passem d'ara.cat a Diari ARA.


J'ai rencontré un problème ou bug avec Diari ARA

Avez-vous des problèmes aussi? Sélectionnez les erreur que vous rencontrez ci-dessous et aidez à fournir des commentaires à l'application.


Problèmes signalés au cours des dernières 24 heures

24 hour clock

Problèmes les plus signalés


Problèmes signalés: 0 Commentaires

No reports yet! Be the first to report an issue.


Vous avez un problème avec Diari ARA? Signaler un problème

Laissez un commentaire:




Problèmes courants de l'application Diari ARA et comment les résoudre. Guide de dépannage

Guide complet pour dépanner l'application Diari ARA sur les appareils iOS et Android. Résolvez tous les problèmes, erreurs, problèmes de connexion, problèmes d'installation et plantages de l'application Diari ARA.


Table des Contenu:

  1. Problèmes et solutions Diari ARA iPhone

  2. Problèmes et solutions de l'application Diari ARA Android

   



  Contacter directement pour l'assistance

Nous comprenons que certains problèmes sont tout simplement trop difficiles à résoudre grâce à des didacticiels en ligne et à l'auto-assistance. C'est pourquoi nous avons facilité la prise de contact avec l'équipe d'assistance de Edicio de Premsa Periodica Ara, les développeurs de Diari ARA.


100% Correspondance des contacts

Developer: Edició de Premsa Periòdica Ara, SL

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de Diari ARA



About this app

Els continguts són gratuïts per a tots els lectors. - Descobreix: un espai per explorar continguts de lectura pausada, reflexius i atemporals que se seleccionen diàriament des de la redacció. - Cerca: per buscar articles mitjançant paraules clau o seccions. - Perfil: secció pròpia del subscriptor i lector registrat amb tota la seva activitat informativa.  A la nova aplicació posem en valor els continguts propis, els grans temes, les entrevistes extenses i totes aquelles propostes que volen acompanyar els lectors i anar més enllà del brogit de la informació diària.  Sabem que actualitat és sinònim d’immediatesa i creiem que aquest objectiu ha de conviure amb el rigor periodístic. - Portada: les notícies del dia agrupades en temes, curats i editats de manera actualitzada pel diari. - Última hora: informacions breus sobre l’actualitat en temps real.  El lector pot gaudir de deu continguts mensuals a través d’un registre gratuït o bé comptar amb accés il·limitat a tots els continguts i avantatges de l’ARA mitjançant una subscripció.  Podeu seguir-vos, mencionar-vos, reaccionar a altres comentaris i contestar-hi amb els vostres punts de vista.  Ara la participació dels subscriptors és més important que mai.  Tot això és essencial per enriquir el diari a través del debat.  La qualitat i l’exigència dels comentaris són dos dels nostres actius i valorem moltíssim la vostra col·laboració. 



Résoudre les problèmes avec des applications similaires: