Maximum Mobil Erfahrungen und Bewertung

Maximum Mobil Erfahrungen und Bewertung

Veröffentlicht von on 2023-12-18

Über: Maximum Mobil yeni yüzü ile karşınızda. Maximum Mobil’deki Pazarama’dan
online alışverişinizi güvenle ve kolayca tamamlayabilirsiniz.


Über Maximum Mobil


Anında kart başvurusu yapabilir, henüz kartı teslim almasanız da Maximum Mobil üzerinden nakit ve taksitli nakit avans kullanabilirsiniz.

Geçerli internet sitelerinde kart bilgilerinizi girmeden sadece cep telefonu numaranızı girip Maximum Mobil’le ödeme ve uygulama üzerinden ödeme seçenekleriyle taksitlendirme yapabilirsiniz.

Sigorta işlemleri, MTV ödeme, trafik cezası ödemeleri, yurtdışı çıkış harcı ödemesi, HGS-OGS işlemleri, SGK işlemleri, fatura ödeme, anlaşmalı operatörlere TL yükleme, eğitim ve harç ödemesi, bağış ödeme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası müşterisi olun ya da olmayın, ön ödemeli kart başvurusu yapabilir, kartınızı teslim almaya gerek olmadan e-ticaret işlemlerinizde kullanabilir, kartınıza bakiye aktarabilirsiniz.

Kazançlarım menüsünden Maximum Mobil uygulaması kapsamında kartlarınıza yüklenen MaxiPuan, MaxiMil, kullandığınız avans mil ile PO ve OPET MaxiPuanlarınızı takip edebilirsiniz.

Maximum anlaşmalı Aytemiz, Lukoil, Opet ve Petrol Ofisi istasyonlarından yapacağınız akaryakıt alışverişlerinizde aracınızdan inmeden ödeme yapabilirsiniz.

Yemeksepeti hesabınızla eşleştirme yaparak geçmiş siparişlerinizi tek dokunuşla tekrarlayabilir, semtinizde en çok tercih edilen menüleri sipariş verebilir, Pazarama’nın size özel menü fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Mastercard ve Maestro logolu kart sahibiyseniz, size özel hazırlanan ayrıcalıklı deneyimlere ulaşabilir, bu deneyimleri online olarak yaşayabilirsiniz.

Ulaşım kartınızı Pazarama’ya ekleyebilir, bakiyenizi kontrol ederek kartınıza anında yükleme yapabilirsiniz.

Sepetinizi tamamladıktan sonra size en uygun teslimat saatini ve ödeme biçimini seçip market alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

İş Bankası kartlarınıza özel tüm kampanyalara kolayca katılabilir ve katıldığınız kampanyaları takip edebilirsiniz.

Pazarama sayesinde şehrinizi, ilçenizi ve mahallenizi seçerek size yakın marketleri görüntüleyebilir, dilediğiniz ürünlerin fiyatlarını karşılaştırarak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Kart limitinizi yükseltebilir, anında taksitli nakit avans çekebilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıracak Pazarama dünyasındaki yüzlerce kategoriden her an her yerden kolayca ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.


         


Gesamtbewertung der Benutzerzufriedenheit


Negativ
84.5%

Neutral
19.4%

Positiv
15.5%

~ aus Justuseapp.com NLP-Analyse von 118 software bewertungen.

1 Maximum Mobil Erfahrungen und Bewertung

4.6 out of 5

durch


Yetersiz

Yetersiz




Ist Maximum Mobil sicher?


Nein. Maximum Mobil scheint uns nicht sehr sicher zu sein. Dies basiert auf unserer NLP-Analyse (Verarbeitung natürlicher Sprache) von über 118 Benutzerbewertungen aus dem Appstore und der kumulativen Bewertung des Appstores von 4.6/5 . Justuseapp Sicherheit sergebnis für Maximum Mobil Ist 15.5/100.


Ist Maximum Mobil Legitime?


Nein. Maximum Mobil scheint nach unserer Analyse nicht legitim zu sein. Zu dieser Schlussfolgerung wurde gelangt, indem 118 Maximum Mobil Benutzerbewertungen durch unseren maschinellen NLP-Lernprozess geleitet wurden, um festzustellen, ob Benutzer glauben, dass die App legitim ist oder nicht. Basierend darauf beträgt, Justuseapp Legitimitäts Wertung für Maximum Mobil Ist 34.9/100..


Ist Maximum Mobil funktioniert nicht?


Maximum Mobil funktioniert die meiste Zeit. Wenn es bei Ihnen nicht funktioniert, empfehlen wir Ihnen, etwas Geduld zu üben und es später erneut zu versuchen. Kontakt Kundenservice.



Wie war Ihre Erfahrung mit Maximum Mobil? Schreiben Sie eine Rezension

Einen Kommentar hinterlassen:




Alternative