HGS app funktioniert nicht? Probleme und Störung

HGS funktioniert nicht

Veröffentlicht von on 2024-01-13

HGS’nize bakiye yüklemek ve araç KM sorgulamak artık çok kolay! HGS Mobil
Bakiye Yükleme uygulaması ile plaka numaranız, T.C.


Ich habe ein Probleme mit HGS

Hast du auch Probleme? Wählen Sie unten die Probleme aus, die Sie haben, und helfen Sie uns, Feedback zur App zu geben.


In den letzten 24 Stunden gemeldete Probleme

24 hour clock

Die meisten gemeldeten Probleme


Gemeldete Probleme: 0 Kommentare

No reports yet! Be the first to report an issue.


Habe ein probleme mit HGS - Hızlı Geçiş Sistemi? Probleme melden

Einen Kommentar hinterlassen:




Häufige Probleme mit der HGS app und wie man sie behebt.

Vollständige Anleitung zur Fehlerbehebung der HGS app auf iOS- und Android-Geräten. Lösen Sie alle Probleme, Fehler, Verbindungsprobleme, Installationsprobleme und Abstürze der HGS app.


Inhaltsverzeichnis:

  1. HGS iPhone Probleme und Lösungen

  2. HGS Android App Probleme und Lösungen

   



  direkt für Support kontaktieren

Wir verstehen, dass einige Probleme einfach zu schwierig sind, um sie durch Online-Tutorials und Selbsthilfe zu lösen. Aus diesem Grund haben wir es einfach gemacht, mit dem Support-Team von Ptt A.Ş., den Entwicklern von HGS in Kontakt zu treten..


100% Kontaktübereinstimmung

Developer: Ptt A.Ş.

E-Mail: [email protected]

Website: HGS Website besuchen



About this app

Bu sayede belirlediğiniz minimum limite ulaştığınızda bakiyeniz otomatik yüklenir. - Kolay yükleme için kayıtlı etiketler: Sık kullandığınız araçlarınızın diese App etiketlerini uygulamaya kaydedebilir, böylece sadece bir kaç dokunuşta diese App bakiye yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. - İkinci el araçlar için KM/Muayene, Hasar ve Araç Detay Sorgulama yapabilirsiniz. - Geçmiş yüklemelerinizi, geçişlerinizi ve ihlallerinizi görüntüleyebilir, tarih aralığı ile filtreleyebilirsiniz. - Canlı Destek ile anında müşteri temsilcisi ile yazışabilirsiniz.  diese App’nize bakiye yüklemek ve araç KM sorgulamak artık çok kolay! diese App Mobil Bakiye Yükleme uygulaması ile plaka numaranız, T. C. kimlik numaranız, vergi numaranız veya diese App etiket numaranızı kullanarak tüm diese App ürünlerinizin bakiyesini görüntüleyebilir, kredi kartınız ile kolay ve hızlı bir şekilde yükleme yapabilirsiniz. diese App bakiye yüklemek için PTT şubelerine gitmeye son!  PttAVM müşterilerine ilk yükleme ise ÜCRETSİZ! - Aracınızın diese App etiketinde ne kadar bakiye olduğunu görüntüleyebilir ve bakiye yükleyebilirsiniz. - Aracınızın diese App etiketi için minimum bakiye limiti belirleyerek, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.  Uygulamaya PttAVM kullanıcı adınız ile giriş yapabilirsiniz. 



Lösen Sie Probleme mit ähnlichen Apps: