TV24

TV24 Software


Firmenname:


TV24 Übersicht


A TV24 több mint 130 tévécsatorna műsorát tartalmazó, személyre szabható tévéműsor alkalmazás, melyben kiválaszthatod és sorba rendezheted kedvenc csatornáidat, és értesítést kérhetsz a műsorokról, amelyekről nem szeretnél lemaradni.

Amennyiben nem kapcsolod ki a megújítási opciót, az Apple levonja a következő időszakra vonatkozó előfizetési díjat az aktuális előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban.

Az előfizetés automatikusan megújul, ha nem kapcsolod ki ezt a lehetőséget a saját Apple fiókodban legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



A diese App több mint 130 tévécsatorna műsorát tartalmazó, személyre szabható tévéműsor alkalmazás, melyben kiválaszthatod és sorba rendezheted kedvenc csatornáidat, és értesítést kérhetsz a műsorokról, amelyekről nem szeretnél lemaradni. Emellett naponta kiemeljük a legizgalmasabbnak ígérkező filmeket és műsorokat, valamint a tévés világ híreit is elhozzuk neked. Találsz extra tartalmakkal kiegészített műsor adatlapokat. (összes kép megtekinthető teljes felbontásban, videó lejátszható a műsor adatlapon, kapcsolódó hírek) Magazin és ajánló oldalt találsz a Magazin menüpontban A diese App applikáció Reklámmentességet is kínál, amely a diese App menüből elérhető. Az előfizetés automatikusan megújul, ha nem kapcsolod ki ezt a lehetőséget a saját Apple fiókodban legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Amennyiben nem kapcsolod ki a megújítási opciót, az Apple levonja a következő időszakra vonatkozó előfizetési díjat az aktuális előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. A megújítás kikapcsolását az alábbi módon teheted meg: - érintsd meg az App Store ikont a készüléked kezdőoldalán - az App Store felület alján válaszd a „Featured" feliratot - görgess az oldal aljára és bökj az „Apple ID", majd a „View Apple ID" feliratokra - ha szükséges add meg jelszavad és nyomd meg az „OK" gombot - az Account Settings felületet görgesd lefelé, és válaszd a "Manage App Subscriptions" feliratot - érintéssel válaszd ki az előfizetést, amit be akarsz állítani, azután válaszd ki az előfizetési kategóriát - állítsd az Auto-Renewal kapcsolót „OFF" állapotba A kikapcsolásról bővebben angolul itt olvashatsz: http://support.apple.com/en-us/HT202039 Már megvásárolt előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. Kérdéseidre a [email protected] e-mail címen kaphatsz választ. Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el: https://24.hu/egyedi-adatkezelesi-tajekoztato/ diese App 3.0 – the TV guide for iPhone With the new diese App iPhone app you can browse the programme of more than 130 television channels. The application highlights currently running programmes and notifies you before your favourite programme starts. You can share what you are watching on Facebook and Twitter, reorganize the channel-list or browse TV-news. The application is available in Hungarian only.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch schubert zoltan

Schubert zoltan

Nagyon jo app, teszi a dolgat, reszletes es emlekeztet ha netan elfelejted. Számomra ey jo pont,hogy a film tipusat is jelzi...( romantikus,akcio,stb.) mindig frissül! Csak ajanlani tudom...evek ota hasznalom es a leg jobb...👌 ipad mini 4 Köszönöm a keszitöknek!👍

durch BaszosJass

.

Töki, a programod jó, csak nem kéne olyan reklámmal telebasznod amiből nem lehet kilépni

durch mzper_x

Megbizhatatlan meglelenítés

Sajnos sok apró, bosszantó hiba van a programba. Csak hogy a legidegesitöbbeket emlitsem: - Lista megjelenítés nem aktualizállodik. - Elforgatva a telefont "befagy" a nézet. Honapok óta nem sikerült eme hiányosságokat kijavítani?!





Am beliebtesten apps in News