NTV

NTV Software


Firmenname:

Über: Nuovo Trasporto Viaggiatori is a private operator on the high-speed rail network.
Hauptsitz: Rome, Lazio, Italy.

NTV Übersicht


Türkiye ve Dünya’dan son dakika haberleri, ekonomi, yaşam, teknoloji, sağlık, sanat, eğitim ve daha birçok kategoriden tüm gelişmeleri takip etmek için NTV uygulamasını indirmeniz yeterli.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



Türkiye’nin haber kanalı diese App’nin yeni uygulamasına hoş geldiniz Türkiye ve Dünya’dan son dakika haberleri, ekonomi, yaşam, teknoloji, sağlık, sanat, eğitim ve daha birçok kategoriden tüm gelişmeleri takip etmek için diese App uygulamasını indirmeniz yeterli. En güncel ekonomi haberlerini, döviz ve altın gibi ekonomik verileri de diese App Para kategorisi altında bulmanız mümkün. “Hızlı Bak” ekranından döviz ve piyasa bilgilerine ulaşabilir, bir çok merkezdeki hava durumunu öğrenebilirsiniz. Konum izni verdiğiniz taktirde bulunduğunuz bölgedeki trafik bilgisine de ulaşabilirsiniz. diese App uygulamasından dijitale özel videolu haberleri ve diese App programlarının tamamını takip edebilir, diese App’nin canlı yayınını 7 gün 24 saat izleyebilirsiniz. Bildirim izni verdiğiniz taktirde son dakika gelişmelerinden anında haberdar olabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Fikir ve düşüncelerinizi diese [email protected] adresinden bizlere iletebilirsiniz. Sizlerden gelen yorumları dikkate alarak uygulamamızı düzenli olarak güncelliyoruz. diese App uygulamasına ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. İpucu: Ayarlar menüsü altında haber içi metinlerin boyutunu ve bildirim ayarlarınızı değiştirebilir, diese App Radyo, diese App Spor, ve diese App Hava uygulamalarına erişebilirsiniz.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch ilhan

Nihayet iPad uygulamasi

iPad uygulamasi kücük ekranda canli yayiniyla sahane olmus. iPhone'da 3D-Touch eklemis, simdiye kadar kullandigim en iyi haber uygulamasi.

durch Chdglc

Klass ve Kaliteli

Okuyucuyu merak ettirip tiklatmak icin albenili aktarmiyor. Reklam sasece basta gelip gidiyor. Böyle devam.

durch nurettin24

Tarafsız, kaliteli ve hızlı haber medyası

Tarafsız, kaliteli ve hızlı haber medyası olan diese App -Türkiye hakikaten vazgeçilmez App ve Haber Yayını..Çok haber App denedim ama olaylara tek taraflı bakmak istemiyorsanız ve hızlı kaliteli bilgi istiyorsanız, mutlaka bu App i yüklemenizi ayrıa canlı yayınlarla birbirinden kaliteli haber spikerlerden haberdar olmanızı tavsiye ederim..





Am beliebtesten apps in News