Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt Software


Firmenname:


Albert Heijn su Übersicht


Daarnaast spaar je makkelijk je zegels digitaal (nooit meer zegels kwijt!), scan je met de zelfscanner snel je boodschappen in de winkel en heb je keuze uit meer dan 17.000 Allerhande recepten.

Nooit meer zoeken naar je Bonuskaart bij de kassa, maak 'm persoonlijk en ontvang elke week extra korting op diverse producten.

Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Albert Heijn app en de diensten die via de Albert Heijn app worden geleverd.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung vonWelkom bij de Albert Heijn supermarkt app.  Met de AH app wordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker. Maak makkelijk je boodschappenlijstje, bestel en wijzig je boodschappen direct in de app en mis geen enkele Bonusaanbieding. Daarnaast spaar je makkelijk je zegels digitaal (nooit meer zegels kwijt!), scan je met de zelfscanner snel je boodschappen in de winkel en heb je keuze uit meer dan 17.000 Allerhande recepten. Benieuwd? Download de Albert Heijn supermarkt app en ontdek alle voordelen!  De voordelen op een rij: - Mis geen enkele Bonusaanbieding  Altijd de beste aanbiedingen bij de hand in de AH app en op vrijdag de aanbiedingen van de volgende week al zien. Activeer Mijn Bonus Box en ontvang elke week in de AH app 5 extra aanbiedingen in de box speciaal voor jou.  - Makkelijk je boodschappenlijstje maken Vind je producten met de productenvinder of barcodescanner. Kies uit je (persoonlijke) Bonusaanbiedingen of eerdere aankopen. Of voeg de ingrediënten vanuit Allerhande recepten toe aan je boodschappenlijstje. Zet 'm daarna op looproute van jouw winkel of bestel online.  - Je Bonuskaart altijd op zak Nooit meer zoeken naar je Bonuskaart bij de kassa, maak 'm persoonlijk en ontvang elke week extra korting op diverse producten.  - Genoeg kookinspiratie met 17.000 Allerhande recepten Geniet dagelijks van nieuwe Allerhande recepten en handige kooktips voor bij het koken en je favoriete recept staat zo op tafel! Wat eet jij vandaag? - Sneller de winkel door met de zelfscanner in de AH app Contactloos boodschappen doen met de AH app. Scan je boodschappen met je mobiel en betaal bij de zelfscankassa’s in de winkel. Zelfscannen bespaart je tijd.     - Makkelijker sparen in de AH app Nooit meer plakken, nooit meer zegeltjes kwijt. Spaar je zegels digitaal in de AH app, zo heb je altijd je (volle) spaarkaarten bij de hand. Ook je Koopzegels met 6% rente. Gewoon tijdens het boodschappen doen met je Bonuskaart.  - Direct boodschappen bestellen en wijzigingen doen in de AH app  Kies je favoriete bezorgmoment en laat de boodschappen thuisbezorgen of klaarzetten bij een AH Pick Up Point. Iets vergeten? Je kan tot 12 uur voor bezorging nog producten toevoegen.  Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Albert Heijn app en de diensten die via de Albert Heijn app worden geleverd. Je kunt ze nalezen op www.ah.nl/algemene-voorwaarden. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen op www.ah.nl/privacy .  De Albert Heijn app is een gratis service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam. Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden. 


Am beliebtesten apps in Shopping