Hopi – Alışverişin App'i Avis

Hopi – Alışverişin App'i Avis

Publié par on 2023-12-28

À propos: Hemen Hopi uygulamasını indirip üye ol, Hopi’nle tanış,
alışverişlerinde kazanmaya alış! Hopi uygulaması ile alışveriş çok
daha indirimli ve kazançlı. Hopi'nle online alışverişte ve mağaza
alışverişlerinde ister indirim, ister bol bol Paracık kazan.


À propos Hopi


Hopi; elektronik, teknoloji, kadın, erkek giyim, aksesuar, tatil, bebek, anne-çocuk, parfüm, kozmetik, saat, gözlük, güneş gözlüğü, moda, ayakkabı, kıyafet, elbise ve hediyelik eşya ürünlerinde, en uygun uçak, otobüs biletlerinde, tatil planlamada, araç kiralamada, şehrin en güzel restoranlarında birçok fırsatı sana özel tekliflerle sunar.

Hemen Hopi uygulamasını indirip üye ol, Hopi’nle tanış, alışverişlerinde kazanmaya alış! Hopi uygulaması ile alışveriş çok daha indirimli ve kazançlı.

Alışverişini Hopi ile yaparak kazandığın Paracıklarını; giyim, teknoloji, aksesuar, tatil ve iş seyahatleri, spor, akaryakıt, araç kiralama, market ve daha birçok alışverişinde katlayarak kullanabilirsin.

Böylece hem Hopi’yle giyimde son trendleri ve aksesuar, saat, gözlük, ayakkabı modasını yakından takip eder, fırsatları yakalar, hem de kazançlı ve güvenli online alışveriş yaparsın.

Birbirinden güzel lezzetleri keşfedebileceğin en şık restoranlarda sana özel teklifler, fırsatlar sunar, indirim yapar, bol Paracık kazandırır.

1 Paracık =1 TL Hopi’nle yaptığın her online ya da mağazada alışverişinden Paracık kazan, sonra bu Paracıkları 3,5,10 hatta 50 kat değerli kullan.

•Alışverişe çıkmadan uygulamaya bak, Hopi'nin sana özel hangi ürün ve markada, ne teklifi, hangi fırsatı var, anında keşfet.

Hopi'nle online alışverişte ve mağaza alışverişlerinde ister indirim, ister bol bol Paracık kazan.

Aradığın marka için fırsatları Hopi’nle bul, alışverişlerinde indirim veya Paracık kazan.

Hopi’nle kazandığın Paracıkları sevdiklerine gönderebilir; onları da Hopi’ye davet ederek ekstra Paracık kazanabilir ve kazandırabilirsin.

Hopipay Sanal Kart, Hopi ile anlaşmalı iş yerlerinde yaptığın harcamalarda sana avantajlar sağlar.

Fotoğraf, barkod ve kelime üzerinden arama yapabileceğin akıllı arama özelliği ile televizyonda gördüğün çantayı, ayakkabıyı; iş arkadaşında beğendiğin kazağı, aksesuarı aradığın anda Hopi’nde bulabilirsin.

Bir teklifi çok beğendiğinde süresi dolmadan Hopi’n sana hatırlatsın istiyorsan hemen listene kaydet.

Hopi’de indirimden çok daha kazançlı bir şey var; Paracık.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



2 Hopi Avis

4.6 out of 5

Par


Tres bien

Super application


Par


Orta

Garanti bankası kredi kartlarını Kabul etmedikçe beş yıldızı veremem. Daha gelişmesi gereken bir uygulama.




Est Hopi Sûr?


Oui. Hopi – Alışverişin App'i est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 15 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.6/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Hopi Est 59.8/100.


Est Hopi Légitime?


Oui. Hopi – Alışverişin App'i est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 15 Hopi – Alışverişin App'i avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Hopi Est 70.7/100..


Est Hopi – Alışverişin App'i ne fonctionne pas?


Hopi – Alışverişin App'i fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec Hopi – Alışverişin App'i ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire