Vodafone Yanımda ne fonctionne pas? problème ou bug?

Vodafone Yanımda ne fonctionne plus

Publié par on 2024-02-13

Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın,
işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.


J'ai rencontré un problème ou bug avec Vodafone Yanımda

Avez-vous des problèmes aussi? Sélectionnez les erreur que vous rencontrez ci-dessous et aidez à fournir des commentaires à l'application.


Problèmes signalés au cours des dernières 24 heures

24 hour clock

Problèmes les plus signalés


Problèmes signalés: 0 Commentaires

No reports yet! Be the first to report an issue.


Vous avez un problème avec Vodafone Yanımda? Signaler un problème

Laissez un commentaire:




Problèmes courants de l'application Vodafone Yanımda et comment les résoudre. Guide de dépannage


   



  Contacter directement pour l'assistance

Nous comprenons que certains problèmes sont tout simplement trop difficiles à résoudre grâce à des didacticiels en ligne et à l'auto-assistance. C'est pourquoi nous avons facilité la prise de contact avec l'équipe d'assistance de Vodafone Telekomünikasyon A.Ş., les développeurs de Vodafone Yanımda.


100% Correspondance des contacts

Developer: Vodafone Holding

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de Vodafone Yanımda

52.38% Correspondance des contacts

Developer: Vodafone Magyarország Zrt.

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de Vodafone Magyarország Zrt.



About this app

Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz. 4. 5G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz. 81 ilde ücretsiz teslimat ve İstanbul’a özel belirli ilçelerde 3 saatte ücretsiz hızlı teslimat seçeneği ile Online Mağaza menüsünden telefon alabiliyorsunuz.  Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama marketinden indirmek için kullanacağınız internet bağlantısı mevcut data tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.  Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz.  Vodafone Cep Merkezi arama modülünde kullanılan 3. parti uygulamasından gelen haritanın kullanacağı internet bağlantısı için mevcut data tarifenizden ücretlendirilirsiniz.  Uygulamaya tanımlamış olduğunuz farklı GSM numarası ile giriş yapabilirsiniz. * Vodafone Yanımda ücretsiz bir uygulamadır.  S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.  Bunlar için Vodafone Müşteri Hizmet’lerini aramanıza ya da Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmenize hiç gerek kalmıyor.  Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.  Online Mağaza menüsü içinde tercihlerinize en uygun telefonu filtreleyip, tarifenize ek ödeme ile alabiliyorsunuz.  Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.  Faturanızı ödeyebiliyor, Kolay Paket satın alabiliyor ve TL yükleyebiliyorsunuz.  Uygulamanın içerisindeki ‘Ayarlarım - Hesabım’ menüsüne yeni numara ekleyip çıkarabilirsiniz.  Not: GPS özelliğinin arkaplanda devamlı çalışması pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir.  Siz yeter ki isteyin. 



Résoudre les problèmes avec des applications similaires: