Sosyal Lig Erfahrungen und Bewertung

Sosyal Lig Erfahrungen und Bewertung

Veröffentlicht von on 2023-12-20

Über: Türkiye'nin en büyük fantezi futbol oyunu Sosyal Lig, Süper Lig
futbolcularından kadro kurup puan toplayarak otomobilden PlayStation 5’e
kadar birbirinden keyifli ödüllere erişmene olanak sunuyor. Sen de Petrol
Ofisi Sosyal Lig'i keşfet, kadronu oluştur, kazanmaya başla! Ödüllü Sosyal
Lig'i Keşfet Süper Lig futbolcularından oluşturacağın kendine özel
kadroyla gerçek maç istatistiklerine dayanarak bu ye.


Über Sosyal Lig


Uygulamaya Facebook hesabın, mail adresin, telefon numaranla veya Apple hesabınla üye olabilir, takım adını seçip sen de kazanmaya başlayabilirsin! Süper Lig'deki futbolcuların anlık performanslarından ilham alınarak düzenlenen Petrol Ofisi Sosyal Lig puan hesaplama sistemi ile sen de gerçek zamanlı olarak Süper Lig heyecanını yaşayabilirsin.

Süper Lig futbolcularından oluşturacağın kendine özel kadroyla gerçek maç istatistiklerine dayanarak bu yeni nesil menajerlik oyununun puanlama sistemine dahil olabilir, Petrol Ofisi Sosyal Lig ödüllerine bir adım daha yaklaşabilirsin.

Sen de hemen şimdi Petrol Ofisi Sosyal Lig Uygulamasını indir, gerçek zamanlı olarak Türkiye Süper Lig'indeki maçlar ve oyuncular üzerinden kazanmaya başla.

En popüler menajerlik oyunlarından biri olan Petrol Ofisi Sosyal Lig'e üyeliğini tamamladıktan sonra Kadro Kur bölümünden kadronu kurmaya başlayabilir, yıldız takımına dair tüm ayarlamaları bu bölümden kolaylıkla yapabilirsin.

Ayrıca Sosyal Lig’de haftanın maçlarının sonuçlarını tahmin ederek ekstra transfer bütçesi kazanabilir, Taraftar Ligi aracılığıyla desteklediğin takımın tribününde yer alabilir, arkadaşlarınla kurduğun özel ligde yarışabilir ve Süper Lig karşılaşmalarını uygulama içinden canlı takip edebilirsin.

Türkiye'nin en büyük fantezi futbol oyunu Sosyal Lig, Süper Lig futbolcularından kadro kurup puan toplayarak otomobilden PlayStation 5’e kadar birbirinden keyifli ödüllere erişmene olanak sunuyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig uygulaması birkaç kolay adımda üye olmana ve hemen bu futbol oyununun renkli dünyasına adım atmana olanak sunuyor.

Online futbol kariyerini güçlendirecek bütçe artırımı, rozet kazanımı, oyun seviyeleri ve kadro güncellemeleri gibi Sosyal Lig hakkında merak ettiğin tüm detaylara sosyallig.com üzerinden de ulaşabilirsin.

Uygulama ile ilgili merak ettiğin her şeyi [email protected] adresine mail atarak öğrenebilir, Sosyal Lig sosyal medya hesaplarını takip ederek en güncel haber ve bilgilerinden hemen haberdar olabilirsin.

Haftalık, aylık ve sezon sonu olmak üzere farklı dönemlerde kazanabileceğin ödüller, sezon boyu heyecan dolu, keyifli bir rekabete bürüneceğin Sosyal Lig mobil uygulamasında seni bekliyor.

Kadron için seçtiğin futbolcuların puanları, o hafta oynanacak olan gerçek zamanlı maçlardaki performanslarına bakılarak, Sosyal Lig puan sistemindeki karşılığına göre hesaplanır.

İlgili maç haftasından sonraki gün Sosyal Lig mobil uygulaması üzerinden yayınlanan resmi Sosyal Lig puanları, ödül kazanan kullanıcılarla birlikte açıklanır.

Haftalık Klasman, Turnuva ve Genel Klasman olmak üzere üç farklı sıralamada karşına çıkacak puanlama sistemi, en yüksek puanını alan oyunculara birbirinden güzel ödüller sunuyor.

Taktik bölümünden saha dizilişi seçebilir, futbolcuları dilediğin mevkiye yerleştirebilir, takımına teknik direktör de seçerek kadrona ekleme ya da çıkarma yapabilirsin.


         


Gesamtbewertung der Benutzerzufriedenheit


Positiv
54.7%

Neutral
47.3%

Negativ
45.3%

~ aus Justuseapp.com NLP-Analyse von 16 software bewertungen.

3 Sosyal Lig Erfahrungen und Bewertung

2.4 out of 5

durch


Saçmalık

Oyunu saçma sapan dikey ekran yapacağız diye içine ettiniz. Kadro bile kuramadık fiyatlar uçmuş. Rakip oyuncuların kadrolarını da göremiyoruz artık resmen hile hurda olmuş. Oyuncuların bölgeleri yalan yanlış defans oyuncularının hepsini orta saha yazmışsınız


durch


Reklam

Eskiden iyiydi de şimdi b....u çıktı hep reklam oldu.


durch


Bağlansa bide

Çöp




Ist Sosyal Lig sicher?


Ja. Sosyal Lig ist sehr sicher zu bedienen. Dies basiert auf unserer NLP-Analyse (Verarbeitung natürlicher Sprache) von über 16 Benutzerbewertungen aus dem Appstore und der kumulativen Bewertung des Appstores von 2.4/5 . Justuseapp Sicherheit sergebnis für Sosyal Lig Ist 54.7/100.


Ist Sosyal Lig Legitime?


Ja. Sosyal Lig ist eine absolut legitime App. Zu dieser Schlussfolgerung wurde gelangt, indem 16 Sosyal Lig Benutzerbewertungen durch unseren maschinellen NLP-Lernprozess geleitet wurden, um festzustellen, ob Benutzer glauben, dass die App legitim ist oder nicht. Basierend darauf beträgt, Justuseapp Legitimitäts Wertung für Sosyal Lig Ist 100/100..


Ist Sosyal Lig funktioniert nicht?


Sosyal Lig funktioniert die meiste Zeit. Wenn es bei Ihnen nicht funktioniert, empfehlen wir Ihnen, etwas Geduld zu üben und es später erneut zu versuchen. Kontakt Kundenservice.



Wie war Ihre Erfahrung mit Sosyal Lig? Schreiben Sie eine Rezension

Einen Kommentar hinterlassen:




Alternative