NRC app funktioniert nicht? Probleme und Störung

NRC funktioniert nicht

Veröffentlicht von on 2023-11-13

De gratis NRC-app biedt je het laatste nieuws en de digitale versie van de
papieren krant. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om jouw eigen
nieuwsbundel samen te stellen en altijd op de hoogte te zijn van jouw
volgonderwerp(en).


Ich habe ein Probleme mit NRC

Hast du auch Probleme? Wählen Sie unten die Probleme aus, die Sie haben, und helfen Sie uns, Feedback zur App zu geben.


In den letzten 24 Stunden gemeldete Probleme

24 hour clock

Die meisten gemeldeten Probleme

Anmelden
50.0%

Funktioniert nicht
50.0%


Gemeldete Probleme: 0 Kommentare

No reports yet! Be the first to report an issue.


Habe ein probleme mit NRC - Nieuws & achtergronden? Probleme melden

Einen Kommentar hinterlassen:




Häufige Probleme mit der NRC app und wie man sie behebt.

Vollständige Anleitung zur Fehlerbehebung der NRC app auf iOS- und Android-Geräten. Lösen Sie alle Probleme, Fehler, Verbindungsprobleme, Installationsprobleme und Abstürze der NRC app.


Inhaltsverzeichnis:

  1. NRC iPhone Probleme und Lösungen

  2. NRC Android App Probleme und Lösungen

   



  direkt für Support kontaktieren

Wir verstehen, dass einige Probleme einfach zu schwierig sind, um sie durch Online-Tutorials und Selbsthilfe zu lösen. Aus diesem Grund haben wir es einfach gemacht, mit dem Support-Team von NRC Media, den Entwicklern von NRC in Kontakt zu treten..


37.5% Kontaktübereinstimmung

Developer: Nike, Inc.

E-Mail: [email protected]

Website: NRC Website besuchen



About this app

Met de app van diese App ben je altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws en jouw belangrijkste volgonderwerpen.  De gratis diese App-app biedt je het laatste nieuws en de digitale versie van de papieren krant.  Bovendien geeft het je de mogelijkheid om jouw eigen nieuwsbundel samen te stellen en altijd op de hoogte te zijn van jouw volgonderwerp(en).  Een artikel dat je later (terug) wilt lezen, sla je op in jouw persoonlijke leeslijst.  In het tabblad ‘Nieuws’ kom je te weten wat er écht speelt: het meest belangrijke nieuws staat altijd bovenaan.  Bij het openen van de app wordt automatisch de nieuwste krant getoond. Een krant teruglezen? Geen probleem.  Volg je een aantal onderwerpen, dan ontstaat in de Mijn Nieuws-sectie een persoonlijke bundel met jouw verhalen.  Dit kan zowel vanuit de digitale krant als vanuit het tabblad ‘nieuws’.  Jouw leeslijst wordt gesynchroniseerd met alle apparaten waarmee jij inlogt.  Dagelijks vanaf 23:00 uur staat de nieuwste krant klaar in de app.  Na het downloaden van de krant kan je offline blijven lezen.  Nieuwe gebruikers krijgen de eerste krant gratis.  Of een notificatie krijgen als er een nieuw artikel over klimaatverandering, de Formule 1 of georganiseerde misdaad verschijnt?  Abonnees van diese App kunnen na het inloggen onbeperkt lezen in de app.  Direct op de hoogte bij urgent nieuws?  Die onderwerpen zijn te volgen, simpelweg door ze aan te klikken. 



Lösen Sie Probleme mit ähnlichen Apps: