ASPOR- Canlı Yayın, Spor Avis

ASPOR- Canlı Yayın, Spor Avis

Publié par on 2023-07-20

À propos: A Spor Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir,
maç özetleri ve tüm ligler ile fikstür bilgilerine cebinizden ücretsiz
ulaşabilirsiniz. A Spor Canlı Skor mobil uygulamasıyla maçları canlı
yayın ekranından saniye saniye izleyebilirsiniz.


À propos ASPOR Canlı Yayın Spor


Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri A Spor mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

* Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

18 Eylül 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı unvanını elinden bırakmayan “Türkiye’nin spor kanalı” A Spor’un dijital medyadaki yüzü aspor.com.tr, başta futbol olmak üzere basketbol, tenis, motor sporları ve diğer sporlara ait en güncel haberler, programlar, video ve galerileriyle okurlara ulaşıyor.

* Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri A Spor Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

A Spor Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetleri ve tüm ligler ile fikstür bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

* Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle A Spor’la cebinizde.

* Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri A Spor farkıyla okuyabilirsiniz.

* Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak A Spor mobil uygulamasından izleyebilirsiniz.

A Spor Canlı Skor mobil uygulamasıyla maçları canlı yayın ekranından saniye saniye izleyebilirsiniz.

* Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika izleyebilirsiniz.

Ziraat Türkiye Kupası’na ait maç yayınlarının yanı sıra tüm haberler ve özel görüntüler sadece aspor.com.tr ayrıcalığıyla okurlarının hizmetine sunuluyor.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



1 ASPOR Canlı Yayın Spor Avis

4.6 out of 5

Par


Berbat

Berbat




Est ASPOR Canlı Yayın Spor Sûr?


Oui. ASPOR- Canlı Yayın, Spor est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 579 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.6/5 . Score de sécurité Justuseapp pour ASPOR Canlı Yayın Spor Est 47.7/100.


Est ASPOR Canlı Yayın Spor Légitime?


Oui. ASPOR- Canlı Yayın, Spor est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 579 ASPOR- Canlı Yayın, Spor avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour ASPOR Canlı Yayın Spor Est 89.2/100..


Est ASPOR- Canlı Yayın, Spor ne fonctionne pas?


ASPOR- Canlı Yayın, Spor fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec ASPOR- Canlı Yayın, Spor ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire