CNN Türk Übersicht


Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır. iOS 15 işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir. Günün en önemli haberlerini takip etmekle kalmayacak, CNN Türk canlı yayınına dilediğiniz an her yerden bağlanabileceksiniz. Flaş haberlerin ve gündem yaratan tartışmaların video ve fotoğrafları her an elinizin altında olacak. En son haberler, finansal göstergeler, hava durumu, sosyal medya entegrasyonları uygulama içerisinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch yasar yoldas

Supersiniz

Kalitde 1numara

durch Schrott!!!

Update for iphone 5

Iphone 5 ekrananina göre update yapin lutfen.

durch Bknr

CNN 0 Punkte

Lächerlich! Warum gibt es diese App.? Keine da Seins Berechtigung verdient. Es lohnt sich nicht mal ein Kommentar zu schreiben.





Am beliebtesten apps in News