MinSundhed

MinSundhed Software


Firmenname:


MinSundhed Übersicht


Appen fremviser et udvalg af dine personlige helbredsoplysninger, som også kan findes på sundhed.dk. Hvis du har fuldmagt til at se helbredsoplysninger for en pårørende, vil du også kunne se din pårørendes helbredsoplysninger i appen.

Appen giver dig desuden overblik over andre offentlige apps og digitale muligheder, som du kan bruge i hverdagen eller i forbindelse med behandling.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung vondiese App er udviklet til voksne borgere, der ønsker overblik over og let adgang til sundhedsvæsenet og deres helbredsoplysninger. Appen fremviser et udvalg af dine personlige helbredsoplysninger, som også kan findes på sundhed.dk. Hvis du har fuldmagt til at se helbredsoplysninger for en pårørende, vil du også kunne se din pårørendes helbredsoplysninger i appen. Det er ikke muligt at se børns helbredsoplysninger i appen. Du kan bl.a. se dine prøvesvar og sammenligne dem med tidligere prøvesvar. Du kan se dine hospitalsjournaler og få oversat medicinske termer, så lægens notater bliver lettere at forstå. Du kan tilføje private noter til dine helbredsoplysninger, så noter, der er relevante for dit helbred, er samlet ét sted. Du kan også bruge appen til at finde behandlere og aktuelle sundhedstilbud i nærheden af dig. Appen giver dig desuden overblik over andre offentlige apps og digitale muligheder, som du kan bruge i hverdagen eller i forbindelse med behandling. Vær opmærksom på, at appen ikke er et behandlingsredskab, og at ansvaret for behandling ligger hos din behandlende læge. Hvis du har spørgsmål til din behandling, skal du tale med din læge. Arbejdet med at udvikle appens funktioner sker løbende. Hvis du har en god idé, kan du dele den via Ønskeknappen i appen. Ved at downloade appen accepterer du Vilkår og betingelser. For at anvende appen skal du logge på med NemID og acceptere samtykket. diese App er udviklet af sundhed.dk for Danske Regioner. Se vilkår og betingelser for diese App: sundhed.dk/info/diese App-vilkaar
Oben Erfahrungen und Bewertung

durch deanktank

darlig

fungerer ikke

Am beliebtesten apps in Medical