Carti Ortodoxe

Carti Ortodoxe Logiciel


Nom de la société:





Carti Ortodoxe Présentation


Compatibilitate cu iPhone, iPod si iPad cu versiunea de sistem minim iOS 6.0. Pentru feature-ul de citit in romaneste este necesar minim iOS 7.0. Este oferit suport si pentru noua versiune iOS9.

Optiunile de customizare a interfetei [culoare tema, marimea si tipul fontului] cat si feature-ul de impiedicare a modului stand-by fac din aceasta aplicatie un cititor de carti foarte util si placut.

Continutul cartilor poate fi trimis prietenilor prin SMS [un citat], Facebook [citate in limita a 1000 caractere] sau Email [ citat / intregul continut al cartii curente].


Captures d'écran officielles


     


Détails du produit et description de



O aplicatie - nadajduim - de folos duhovnicesc, ce contine peste 500 de carti ortodoxe printre care: - Biblia Ortodoxa (varianta explicata a IPS Bartolomeu Anania) - Filocalia sau treptele desavarsirii - Vietile Sfintilor - acatiste si rugaciuni [inclusiv acatistul Sfantului Cuvios Paisie Aghioritul] - scrieri duhovnicesti - catehism ortodox - molitfelnic - carti de apologetica Cartile sunt grupate dupa categorii si pot fi cautate dupa numele lor. Aplicatia stie sa citeasca textele in romaneste, insa nu recomandam folosirea acestui feature pentru acatiste, rugaciuni. Continutul cartilor poate fi trimis prietenilor prin SMS [un citat], Facebook [citate in limita a 1000 caractere] sau Email [ citat / intregul continut al cartii curente]. Optiunile de customizare a interfetei [culoare tema, marimea si tipul fontului] cat si feature-ul de impiedicare a modului stand-by fac din aceasta aplicatie un cititor de carti foarte util si placut. Compatibilitate cu iPhone, iPod si iPad cu versiunea de sistem minim iOS 6.0. Pentru feature-ul de citit in romaneste este necesar minim iOS 7.0. Este oferit suport si pentru noua versiune iOS9. Multumim bunavointei dezvoltatorilor aplicatiei: Biblia Ortodoxa,Rugaciuni, care au dispus de majoritatea matierialelor cu folos duhovnicesc! Oferim suport si primim sugestii la: [email protected]






Le plus populaire apps dans Book