e-Nabız Avis

e-Nabız Avis

Publié par on 2023-11-15

À propos: E-Nabız, sağlık tesislerinden toplanan kişisel sağlık verilerine,
vatandaşların ve vatandaşların yetkilendirdiği yakınlarının ve
hekimlerin, internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir
uygulamadır. E-Nabız’da bulunan sağlık bilgileri, sistemin devreye
alınmasından itibaren hastalıklarınızla ilgili konulan teşhislerin,
yaptırılan tahlillerin, çekimi yapılan tıbbi görüntülerin, .


À propos e Nabız


E-Nabız’da bulunan sağlık bilgileri, sistemin devreye alınmasından itibaren hastalıklarınızla ilgili konulan teşhislerin, yaptırılan tahlillerin, çekimi yapılan tıbbi görüntülerin, yazılan ilaçların, aşıların, tespit edilen alerji ve benzeri bilgilerin sağlık hizmeti alınan sağlık kuruluşları tarafından elektronik ortamda e-Nabız sistemine gönderilmesi ile oluşmaktadır.

E-Nabız, sağlık tesislerinden toplanan kişisel sağlık verilerine, vatandaşların ve vatandaşların yetkilendirdiği yakınlarının ve hekimlerin, internet ve mobil cihazlar üzerinden erişebilecekleri bir uygulamadır.

Cihazınızda bulunan Sağlık Uygulamasına erişime izin vererek, sağlık verileriniz sisteme gönderilmesini sağlayabilir ve dilediğinizde uygulama içerisinden doktorunuz ile paylaşabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmeniz için " " sitesinde yer alan "E-Devlet ile Giriş" sekmesinden giriş yaparak e-Nabız sistemini aktif etmeniz gerekmektedir.

Kullanıcı onay verdiği takdirde destekleyen mobil cihazlardan ilgili bilgiler uygulama tarafından kullanılacaktır.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



1 e Nabız Avis

4.7 out of 5

Par


En byük devlet

Türkiye cumhuriyeti,son teknoloji ile takip ediyo bizleri👌




Est e Nabız Sûr?


Oui. e-Nabız est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 373 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.7/5 . Score de sécurité Justuseapp pour e Nabız Est 55.1/100.


Est e Nabız Légitime?


Oui. e-Nabız est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 373 e-Nabız avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour e Nabız Est 100/100..


Est e-Nabız ne fonctionne pas?


e-Nabız fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec e-Nabız ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire