Karakartal Haber & Canlı Skor

Karakartal Haber & Canlı Skor Logiciel


Nom de la société:


Karakartal Haber Canlı Skor Présentation


Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz kategoriler; Takımım, Son haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, TV'de bugün, Futbol, Basketbol, Diğer sporlara ait en geniş içerikler şeklindedir.

Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz.

iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at yarışı tahminleri bölümünde her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



Siyah-beyaz bir aşk hikayesi. Yıllardır yüzbinlerce taraftarımızı buluşturan Karakartal iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı. Canlı maç skorları çok daha hızlı, ücretsiz. SON DAKİKA SPOR HABERLERİ Takımımıza dair her gelişme artık çok daha geniş ve özel içerikleriyle birlikte burada. Takımımızın transfer planları, maçların ardından yaşanan kritik gelişmeler, idmandan son görüntüler ve çok daha fazlası. HABERLER ARASINDA SWİPE EDEREK HIZLI KULLANIM Takımımızın haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz. UYGULAMA ANA SAYFASINDAN HIZLI ERİŞİM Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz. ÜCRETSİZ CANLI SKORLAR Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz. Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz. Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz! KAZANDIRAN İDDAA TAHMİNLERİ iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at yarışı tahminleri bölümünde her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz. TV'DE SPOR PROGRAMLARI Karakartal uygulamasını kullanan kullanıcıların vazgeçemediği bölümlerden biri de TV'de bugün bölümü. Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz bölümle o güne ait tüm spor programlarının saatlerini takip edebilir, kendinize hatırlatıcı olarak bildirim al seçeneğini ekleyebilirsiniz. ZENGİN VE SADE BİR UYGULAMA MENÜSÜ Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz kategoriler; Takımım, Son haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, TV'de bugün, Futbol, Basketbol, Diğer sporlara ait en geniş içerikler şeklindedir. Sizler için uygulamamızı sizlerden gelen geri bildirimlerle geliştirmeye devam ediyoruz. Bize yazmaktan çekinm




Haut Avis

Par Cem1234567890

Super

En iyi besiktas haberleri uygulamasi

Par Melisa.snkd

Melis

Cok super tavsi ederim

Par Emre Demba Ba 9

Emre Demba Ba 9

Super 👍





Le plus populaire apps dans Sports