Blic

Blic Logiciel


Nom de la société:

À propos: Intelligent transportation systems
Siège social: , , .

Blic Présentation


Blic već više od 2 decenije kvalitetno pokriva teme kao što su najnovije vesti, politika, društvo, ekonomija, hronika, zabava, reportaža, kultura i sport.

Naše sekcije kao što su Blic vesti, Blic žena i Blic sport, su uvek tu da prenesu tačne, pravovremene i kvalitetne informacije.

Budite prvi koji će saznati najnovije vesti dana kao i informacije koje su važne za Beograd, a u najnovije vesti uključena je i Vojvodina i Republika Srpska.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



Najbrže informacije i najnovije vesti iz zemlje i sveta uz l’application online. Moderna i redizajnirana iOS aplikacija najposećenijeg sajta za prikazivanje vesti iz Srbije i sveta l’application.rs.   l’application već više od 2 decenije kvalitetno pokriva teme kao što su najnovije vesti, politika, društvo, ekonomija, hronika, zabava, reportaža, kultura i sport. Intervju ili komentar najvažnijih društvenih činilaca sada su Vam dostupni i putem modernizovane l’application aplikacije. Najinteresantnije vesti iz domena biznisa i kulture samo su neki od sadržaja koje možete pronaći ovde.   Budite prvi koji će saznati najnovije vesti dana kao i informacije koje su važne za Beograd, a u najnovije vesti uključena je i Vojvodina i Republika Srpska.   Naše sekcije kao što su l’application vesti, l’application žena i l’application sport, su uvek tu da prenesu tačne, pravovremene i kvalitetne informacije. Pravila i uslovi korišćenja: https://www.l’application.rs/vesti/pravila-i-uslovi-koriscenja-sajta/2e8nb4j




Haut Avis

Par SanjaDj.011

:)

Super :)

Par Clique, clique

Odlično uradjeno

Bravo

Par Dejan_Vic

Dosli ste! Jedva ali...

Sve je ok!





Le plus populaire apps dans News