Sabah

Sabah Logiciel


Nom de la société:

À propos: Property Management in Sabah that focuses on Customer experience through AR and IOT
Siège social: Penampang, Sabah, Malaysia.

Sabah Présentation


* Tüm bunların yanı sıra dünya, yaşam, ekonomi, magazin, teknoloji, kadın, sağlık ,memurlar, ve sofra kategorilerinden de haberleri okuyabilirsiniz.

Sabah gazetesinin uygulaması ile haberler ve son dakika gelişmelerini iPhone / iPad ve Apple Watch ayrıcalığı ile hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

"Sabah" logosuna tıklayarak, uygulamanın ana sayfasına erişebilir, sabah.com.tr’de yer alan güncel haber ve son dakika gelişmelerine hemen göz atabilirsiniz.

* Sabah Spor ile maçların canlı anlatımlarını takip edebilir, spor dünyasındaki tüm gelişmeleri okuyabilirsiniz.

* Türkiye'nin en güçlü köşe yazar kadrosunu bünyesinde barındıran Sabah Gazetesi ile siz de sıcak gündemi yakından takip edebilirsiniz.

Gündem, dünya, yaşam, ekonomi, spor, teknoloji, magazin, kadın ve yerel kategorilerinden en son haberler an ve an cebinizde.

* Gündem kategorisi üzerinden tüm son dakika ve güncel haberleri ilk olarak siz görebilirsiniz.

7/24 güncellenen uygulama üzerinden Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini en doğru şekilde okuyabilirsiniz.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



l’application gazetesinin uygulaması ile haberler ve son dakika gelişmelerini iPhone / iPad ve Apple Watch ayrıcalığı ile hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. 7/24 güncellenen uygulama üzerinden Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini en doğru şekilde okuyabilirsiniz. Gündem, dünya, yaşam, ekonomi, spor, teknoloji, magazin, kadın ve yerel kategorilerinden en son haberler an ve an cebinizde. Manşetlerden yazarlara, galerilerden l’application TV' ye l’application Gazetesi ve l’application.com.tr içeriği uygulama ile parmaklarınızın ucunda. "l’application" logosuna tıklayarak, uygulamanın ana sayfasına erişebilir, l’application.com.tr’de yer alan güncel haber ve son dakika gelişmelerine hemen göz atabilirsiniz. Uygulama ile erişebileceğiniz içerikler şöyle; * Manşet ve diğer tüm kategorilerdeki haberleri hızlıca okuyabilirsiniz. * Haber detay sayfalarında ekranı sağa ve sola kaydırarak sonraki habere geçiş yapabilir veya önceki habere geri dönebilirsiniz. * Türkiye'nin en güçlü köşe yazar kadrosunu bünyesinde barındıran l’application Gazetesi ile siz de sıcak gündemi yakından takip edebilirsiniz. * Dilerseniz yazı boyutunu değiştirebilirsiniz. * Yaşadığınız şehre ait yerel haberlerden anbean haberdar olabilirsiniz. * Video haberleri izleyebilirsiniz. * Gündem kategorisi üzerinden tüm son dakika ve güncel haberleri ilk olarak siz görebilirsiniz. * l’application Spor ile maçların canlı anlatımlarını takip edebilir, spor dünyasındaki tüm gelişmeleri okuyabilirsiniz. * Tüm bunların yanı sıra dünya, yaşam, ekonomi, magazin, teknoloji, kadın, sağlık ,memurlar, ve sofra kategorilerinden de haberleri okuyabilirsiniz. * Dilediğiniz haberi yıldız işaretine dokunarak favorilere kaydedebilirsiniz. Daha sonra bu haberlere ulaşmak istediğinizde ‘favoriler’ sekmesinden görebilirsiniz. * Beğendiğiniz haberleri facebook, twitter, whatsapp veya diğer sosyal medya hesaplarınızdan kolaylıkla paylaşabilirsiniz. * Push Notification özelliği sayesinde son dakika haberlerini bildirim olarak alabilirsiniz.




Haut Avis

Par Zaf_zaf-beugtotal

Application açilmiyor

l’application application ne iPad'im da nede iPhone'da aciliyor! Bu arizayi gidermeniz lazim tesekuler

Par Lionelli

Yetersiz ve bilgiler az

Ön panel tamamen , netlik dışında , ve kullanıcıda sıkıntı yaratıyor .





Le plus populaire apps dans News