CNN Türk for iPhone

CNN Türk for iPhone Software


Company Name:


 
  2023-12-06

CNN Türk Overview


Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır. iOS 15 işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir. Günün en önemli haberlerini takip etmekle kalmayacak, CNN Türk canlı yayınına dilediğiniz an her yerden bağlanabileceksiniz. Flaş haberlerin ve gündem yaratan tartışmaların video ve fotoğrafları her an elinizin altında olacak. En son haberler, finansal göstergeler, hava durumu, sosyal medya entegrasyonları uygulama içerisinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.




Top Reviews

By Semih Atakan

Yazı Boyutu

En küçük yazı fontunun bile 20m öteden okunabilmesinin sebebi nedir? Aynı şekilde, her haberin telefon ekranının yarısını kaplayan fayans gibi dizili olması navigasyonu zorlaştırıyor. Bunlar dışında uygulama güzel.

By Fghdvhhgrjk

Eh işte..

It's a good app for people from turkey to get into and watch the news and everything that's going on back home. But this app keeps freezing up, shuts down and sometimes doesn't play the videos.

By Okan E

Cannot update to the last version

Download finishes, but cannot install. Please fix this problem





Most Popular Apps in News