efood delivery

efood delivery Software


Firmenname:

Über: eFood Junction is a premier online platform.
Hauptsitz: Brooklyn, New York, United States.

efood delivery Übersicht


Το efood είναι η πρώτη σου επιλογή για online ντελίβερυ και take away με περισσότερα από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις στην Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει το κινητό σου ώστε να μπορεί να σε ταΐζει σουβλάκια, μπέργκερ, κρέπα, γύρο, μαγειρευτά... ακόμα και γλυκά από ζαχαροπλαστείο για να "τσιμπήσεις κάτι" μαζί με το καφεδάκι σου.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



Το efood είναι η πρώτη σου επιλογή για online ντελίβερυ και take away με περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε 100 πόλεις στην Ελλάδα και έχει εκπαιδεύσει το κινητό σου ώστε να μπορεί να σε ταΐζει σουβλάκια, μπέργκερ, κρέπα, γύρο, μαγειρευτά... ακόμα και γλυκά από ζαχαροπλαστείο για να "τσιμπήσεις κάτι" μαζί με το καφεδάκι σου. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Με το efood μπορείς να παραγγείλεις από mini market, super market, κάβες, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία και μανάβικα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τη διεύθυνσή σου, να βρεις αυτό που θέλεις να παραγγείλεις και *boom*! Αυτό ήταν! Το παιδί είναι στο δρόμο και η παραγγελία σου έρχεται! Ψάχνεις κι άλλους λόγους; Τους έχουμε! - Βρες αποκλειστικές προσφορές. - Πλήρωσε ηλεκτρονικά με κάρτα, PayPal, Apple Pay ή παραδοσιακά στην πόρτα σου. - Άφησε tip στο διανομέα ηλεκτρονικά. - Παρέλαβε ανέπαφα την παραγγελία σου. Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις; efood - το delivery στην Ελλάδα Σε περίπτωση που έχεις οποιαδήποτε απορια μπορείς να μας στείλεις email στο [email protected].




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch teleianos

E-food

Εξαιρετική εφαρμογή καθώς και πολύ εύκολη. Η παράδοση γίνεται ακριβώς στην ώρα όπου αναγράφει το κάθε κατάστημα. Συγχαρητήρια.

durch Evi.danai

Υπέροχα μπέργκερ.

Νόστιμα, ζεστά και στην ώρα τους. Απ'τα καλύτερα μπέργκερ που έχω φάει στην Αθήνα.

durch απο τις καλυτερες εφαρμογες

Φαγητό

Παντα στην ωρα τους , και τελεια !





Am beliebtesten apps in Food & Drink