Mburoja e Muslimanit.

Mburoja e Muslimanit. Software


Firmenname:
Wie es funktioniert

1. - Mundesia per t'ia bere Share titullit apo tekstit ne Facebook, Twitter apo Email.Mburoja e Muslimanit. Bildschirmfotos

         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von Mburoja e Muslimanit.

Mburoja e Muslimanit per iPod, iPhone dhe iPad.

- Ndarja e lutjeve në kaptina

- Kërkimi i kaptinave të caktuara

- Kërkimi i fjalëve të caktuara dhe dërgimi tek kaptina dhe vendi ku gjendet ajo fjalë (kerkon ne tekstin latinisht , shqip dhe fusnote)

- Ruajtja e një kaptine ne listën e favoriteve

- Mundesia per t'ia bere Share titullit apo tekstit ne Facebook, Twitter apo Email.

- Degjimi i recitimit te lutjeve ne gjuhen arabe

- Mundësi përkujtimi për bërjen e dhikrit të mëngjesit dhe mbrëmjes në kohë të caktuar nga përdoruesi

- Punon pa pasur nevojë për qasje në internetOben Mburoja e Muslimanit. Bewertungen


 • durch Cimi...

  Selam alejkum

  ALLAHu ju ruajt e shpërbleft, një App që duhet ta ket qdo musliman :-)... • durch iOS 5:

  Selam Alejkum

  Allahu te shperbleft mete mirat e kesaj dynjaje posaqerisht inshAllah me Xhehnet. • durch Lirim abu Ramadan

  Yazakum Allahu Khajran

  Shum mir. Zoti ju shperbleft
Am beliebtesten in Reference

Fonts & Big Emojis for iPhones
The Practice Co Devotionals
30 Day Bible Study
Chemie Lexikon
TikTags
Best Captions For Instagram
DWG Load
Get More Followers Super Tags
Top Likes for Instagram Year
Stadtbildpflege Kaiserslautern
Gospel Media
Basic Accounting Tutorial 2018
99 Names of Allah & Sounds
Rumänisch Deutsch Wörterbuch
Prime Rhyme