Hava Durumu Meteoroloji

Hava Durumu Meteoroloji Software


Firmenname:


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



v4.1.5 METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GELİŞTİRİLEN HAVA DURUMU UYGULAMASI : İllerimiz ve belirli ilçelerimiz için, Anlık - Hava Durumu - Sıcaklık - Hissedilen Sıcaklık - Basınç - Rüzgar - Nem - Yağış Miktarı - Kar Yüksekliği - Dinamik görüntüler - Güneşin doğuş ve batış saatleri ile anlık konumu Tahmin - Gün içinde tahmin edilen saatlik hava durumu - Saatlik tahmin grafiği - Gelecek 5 güne ait tahmin edilen hava durumu, en yüksek ve en düşük sıcaklıklar - Üzerine basıldığında açılan saatlik ve günlük tahmin detayları Harita Görünümleri - Uydu - Radar - Deniz Suyu Sıcaklıkları - Kar Kalınlıkları - MeteoUyarılar Kayıtlı Merkezler - İl ve ilçe arama ve kaydetme - Kayıtlı merkezlerin düzenlenmesi - GPS üzerinden hesaplanan en yakın merkezin hava durumu ve tahmin bilgileri - Kayıtlı merkezlere ait uyarıları alabilme Son Gözlemler - Tüm il ve ilçelerdeki istasyonların son durum verileri Tarımsal Hava Durumu - Tarımsal tahminler ve zirai uygulamalar Yıldırım Takibi - Son bir saat içinde gerçekleşen yıldırım ve şimşek olayları Zirai Don - 5 günlük zirai don uyarıları Deniz Tahmin Raporları - Denizlerimizdeki 24 saatlik tahmin raporları Uyarılar - Konum tabanlı uyarı sistemi ile favori merkezlerdeki uyarı bildirimlerini alabilme - Harita üzerinde il ve ilçe bazında meteorolojik uyarıların şiddetine göre renklendirilerek görüntülenmesi - Yapılan son meteorolojik uyarı, değerlendirmeler ve uyarı bildirimleri - Meteorolojik uyarıların sosyal medyada paylaşılması Paylaşım - Son durum ve tahmin verilerinin sosyal medyada paylaşımı - Kamera görüntülerinin son durum verileriyle beraber sosyal medyada paylaşımı TV - Uygulama içinden "Meteoroloji Web TV"yi izleyebilme Radyo - Uygulama içinden "Meteorolojinin Sesi Radyosu"nu dinleyebilme Widget - Bildirim merkezinde yer alan widget ile uygulamayı açmadan bulunulan konumdaki ya da "Ayarlar" menüsünden seçilen merkezin hava durumu ve tahmin bilgisini görüntüleme 3D Touch - 3D Touch özelliği ile hızlı başlangıç MGM 2021




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Türkay57

Deniz Sıcaklığı Tahminlerini gösteren Harita (küçük halde) Amasya’yı Karabük olarak gösteriyor.

Lütfen düzeltiniz.

durch Oemer68

Türkiye'de en iyi! Bence

Çok güzel bir uygulama. MGM'nin emeğine sağlık. Sade, modern ve hızlı bir uygulama. Resmî verilerle en güncel durumu görüyorsunuz. Tek isteğim bir Widget. Uygulamayı açmadan hava duruna bakmak için güzel olur ve programı ziyadeleştirir. Hava durumu uygulaması arayanlar fazla aramasın, bunu indirsin.

durch Biker 333

İşe yarıyor

Çok güzel App her an yanınızda istediğiniz ili detaylı takip edebilirsiniz ben beğendim emeği geçenlere teşekkür ederim.





Am beliebtesten apps in Weather