DS Krant Übersicht


voor de einddatum op, of schakel automatische vernieuwing uit in uw iTunes-account: kies daar voor Store > toon Apple ID > beheer abonnementen.

De app is toegankelijk voor abonnees van De Standaard, maar u kunt ook opteren voor een weekendabonnement via iTunes aan 6,99€.

De krantenapp van De Standaard met de krant, de digitale editie DS Avond en de weekendbijlagen in een papieren of handige digitale bladspiegel.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



De krantenapp van De Standaard met de krant, de digitale editie DS Avond en de weekendbijlagen in een papieren of handige digitale bladspiegel. Deze app biedt u: - Elke dag de krant, met bekroonde journalistiek van onze 130-koppige redactie - Keuze tussen een papieren of een handige digitale weergave - Het Weekblad met reportages, interviews, fotografie en een stevige portie cultuur - Het Magazine met aandacht voor wonen, reizen, eten: alles voor een goed leven - DS Letteren: de literatuurbijlage die ruimte geeft aan schrijvers en denkers - Mijn Geld: onze personal finance bijlage over beleggen, erven en financieren - Elke werkdag DS Avond, onze digitale avondeditie met de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag, en de Woordslang, een actuapuzzel om de dag af te sluiten - De mogelijkheid om publicaties te downloaden en daarna offline te lezen De app is toegankelijk voor abonnees van De Standaard, maar u kunt ook opteren voor een weekendabonnement via iTunes aan 6,99€. Dit abonnement wordt automatisch vernieuwd. Zeg uw abonnement minstens 24 u. voor de einddatum op, of schakel automatische vernieuwing uit in uw iTunes-account: kies daar voor Store > toon Apple ID > beheer abonnementen. De algemene voorwaarden van Mediahuis, de uitgever van De Standaard, vindt u op mediahuis.be/voorwaarden. De privacy policy kunt u raadplegen op mediahuis.be/privacy-policy. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Deel ze zeker met ons op [email protected] en laat niet na ons een waardering te geven.






Am beliebtesten apps in News