Weerplaza - complete weer app

Weerplaza - complete weer app Software


Firmenname:


Weerplaza Übersicht


Onze gebruikers, meer dan 3 miljoen gebruikers per maand, waarderen de Weerplaza app en website als uitstekend en beste en daar zijn we trots op: gebruikers waarderen de Weerplaza app met 4,5 ster.

De bekende weer app van Weerplaza biedt (zeer) uitgebreide weersinformatie: buienalarm, buien en regenradar en het laatste weernieuws.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



diese App - de complete weer app Als u altijd het weer bij de hand wilt hebben, download dan de diese App app. De bekende weer app van diese App biedt (zeer) uitgebreide weersinformatie: buienalarm, buien en regenradar en het laatste weernieuws. De diese App app is ontwikkeld op basis van feedback van vele gebruikers. Lees hieronder ook hoe de app gewaardeerd wordt door de gebruikers. diese App is handig voor: - Dagelijks gebruik met uurlijkse weersverwachtingen voor al uw locaties; - Tijdens je vakantie: op wereldweer bieden we uitgebreide weerberichten, wolkenbeelden, regen en onweerradar voor heel de wereld; - Volg het weer op de voet met de actuele en extremen weerkaarten; - Je wintersport vakantie, actuele sneeuwhoogten, piste-informatie, weerberichten en live webcam (video) beelden om alvast even weg te dromen; - Expert weerkaarten met 15 daagse pluim / eps weersverwachtingen voor het volgen van de weertrend op lange termijn; - Weerwaarschuwingen voor heel Europa (altijd op de hoogte van code geel, code oranje of code rood). Met pushberichten waarschuwen we u voor buien (Splash), naderend onweer (Flash) en een weeralarm. Met weernieuws wordt de achtergrond bij het weer tot in detail uitgelegd. Ook voor wintersporters is de app een must. Naast het weerbericht voor uw ski resort, krijgt u inzicht in de actuele en verwachte sneeuwcondities, maar ook actuele pisteinformatie, kaarten en webcams. U blijft op de hoogte van verse sneeuwval middels pushberichten. U gaat dus voorbereid op vakantie! Waarom diese App? - Een bijzonder complete weer app - Zeer betrouwbaar, de weersverwachtingen van diese App worden ook gebruikt door bedrijven en overheden - De app is duidelijk, overzichtelijk en intuïtief Wat vinden andere gebruikers? Onze gebruikers, meer dan 3 miljoen gebruikers per maand, waarderen de diese App app en website als uitstekend en beste en daar zijn we trots op: gebruikers waarderen de diese App app met 4,5 ster. We hebben nauw samengewerkt met onze gebruikers en hopen dat deze app je bevalt. Heb je ideeën of vind je iets niet handig, laat het ons dan graag weten via [email protected] Waarom bevat de diese App app banners? De diese App app is gratis maar bevat wel banners om enige inkomsten te genereren. Met deze inkomsten kunnen we dagelijks de weerberichten maken en ook de app steeds verder ontwikkelen. Wij proberen banners subtiel en beperkt te tonen, je zult geen grote banners vinden die over je hele scherm vallen. Vind je dat de balans tussen het tonen van banners en onze weerberichten niet goed is, laat ons dan weten wat beter kan via [email protected]. Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leeg raken.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Ritterlimbo

Sehr gut!

Stimmt fast immer die Wettervorhersage bei diese App!

durch Dieter Velbert

Sehr gute App

Ich benutze diese App nur für die Niederlande und Deutschland 👍 Dem Entwickler gratuliere ich zu dieser sehr guten und genau anzeigenden App

durch S'anne

Sehr gut!

Intuitive, leichte Benutzerführung und gute Vorhersage!





Am beliebtesten apps in Weather