Chip CZ Übersicht


V nabídce níže najdete výhodné kombinované předplatné (tištěný + digitál), díky kterému můžete číst na libovolných mobilech, tabletech a počítačích.

s r.o. nabízí výhodné varianty tištěného i kombinovaného předplatného které umožňuje číst časopisy i na dalších mobilech, tabletech a počítačích.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



Časopis Chip přináší špičkové informace ze světa digitální techniky a počítačů. Výsledky nezávislých redakčních testů a udělovaná ocenění jsou pro uživatele i výrobce respektovaným kritériem kvality. Nedílnou součástí tištěného časopisu jsou licence plných verzí programů a služeb a výběry softwaru. V aplikaci Chip CZ je jejich distribuce zajištěna on-line prostřednictvím aktivního formuláře přímo v každém vydání časopisu, vždy na straně 55. Nainstalujte si aplikaci a stáhněte si zdarma ukázková vydání. Aplikace Chip CZ přímo umožňuje nákupy časopisů nebo předplatného prostřednictvím platební karty zadané u vašeho účtu u Apple. V nabídce vydavatele (níže) však najdete i další varianty předplatného, které využívají stejnou aplikaci Chip CZ. Informace o předplatném:
 V menu aplikace Chip CZ klepněte na »Předplatné«. Připraveny jsou varianty na tři, šest a dvanáct měsíců. Platba je realizována prostřednictvím platební karty zadané u vašeho účtu u Apple. Předplatné se automaticky prodlužuje, pokud není zrušeno nejpozději 24 hodin před vypršením předplaceného období nebo nebyla vypnuta funkce automatického prodloužení. Správu předplatného najdete v iPhonu/iPadu v »Nastavení«, kde kliknete na své jméno a následně na »Předplatná«. Více o správě předplatného: https://support.apple.com/cs-cz/HT202039. Vydavatel časopisu nabízí výhodné varianty tištěného, digitálního i kombinovaného předplatného (více na: www.chip.cz/predplatne), které umožnují časopis číst v internetovém prohlížeči a v aplikacích Chip CZ na libovolných mobilech, tabletech a počítačích. Navíc umožňují plný přístup i do služby »On-line DVD« s nabídkou softwaru a plných verzí. Ochrana osobních údajů: 
Všechny osobní údaje, které poskytne zákazník vydavateli Burda International CZ s.r.o., jsou ukládány, zpracovávány a používány pouze pro vnitřní potřebu vydavatele. Zákazník souhlasí s tím, že může být informován o novinkách, akcích a nabídkách vydavatele. Více na www.chip.cz/soukromi. Platební operace, realizované prostřednictvím aplikace Chip CZ a App Store, jsou provozovány společností Apple Inc. Více na www.apple.com/privacy.






Am beliebtesten apps in News