Diari ARA Übersicht


A la nova aplicació posem en valor els continguts propis, els grans temes, les entrevistes extenses i totes aquelles propostes que volen acompanyar els lectors i anar més enllà del brogit de la informació diària.

El lector pot gaudir de deu continguts mensuals a través d’un registre gratuït o bé comptar amb accés il·limitat a tots els continguts i avantatges de l’ARA mitjançant una subscripció.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



Fem un canvi i passem d'ara.cat a Diari ARA. A la nova aplicació posem en valor els continguts propis, els grans temes, les entrevistes extenses i totes aquelles propostes que volen acompanyar els lectors i anar més enllà del brogit de la informació diària. Sabem que actualitat és sinònim d’immediatesa i creiem que aquest objectiu ha de conviure amb el rigor periodístic. L’aplicació s’estructura en cinc seccions: - Portada: les notícies del dia agrupades en temes, curats i editats de manera actualitzada pel diari. - Última hora: informacions breus sobre l’actualitat en temps real. Els continguts són gratuïts per a tots els lectors. - Descobreix: un espai per explorar continguts de lectura pausada, reflexius i atemporals que se seleccionen diàriament des de la redacció. - Cerca: per buscar articles mitjançant paraules clau o seccions. - Perfil: secció pròpia del subscriptor i lector registrat amb tota la seva activitat informativa. El lector pot gaudir de deu continguts mensuals a través d’un registre gratuït o bé comptar amb accés il·limitat a tots els continguts i avantatges de l’ARA mitjançant una subscripció. Ara la participació dels subscriptors és més important que mai. Podeu seguir-vos, mencionar-vos, reaccionar a altres comentaris i contestar-hi amb els vostres punts de vista. Tot això és essencial per enriquir el diari a través del debat. La qualitat i l’exigència dels comentaris són dos dels nostres actius i valorem moltíssim la vostra col·laboració.






Am beliebtesten apps in News